Voorlichtingsavond borstvoeding

Er worden diverse voorlichtingsavonden georganiseerd voor aanstaande ouders die meer willen weten over borstvoeding.

Het Van Weel-bethesda Ziekenhuis

Rondleiding kraamsuites

Het Van Weel-Bethesda heeft een virtuele rondleiding en organiseert ook iedere maand rondleidingen van een half uur om jullie kennis te laten maken met onze kraamsuites en informatie te geven over bevallen in het ziekenhuis. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Borstvoeding

Er zijn verschillende informatievideo's van de lactatiekundige IBCLC van Het Van Weel-bethesda Ziekenhuis over het geven van borstvoeding. Klik hier voor meer informatie.

Dé Provinciale Kraamzorg / Lunavi Kraamzorg 

Deze voorlichtingsavonden worden verzorgd door een lactatiekundige IBCLC. Tijdens deze voorlichtingsavonden vertelt zij je alles over de voordelen van borstvoeding, do’s en don’ts en hoe je het beste kunt voorbereiden. Ook manieren waarop je partner kan helpen, kolven en borstvoeding combineren met werk komen aan de orde. 

Wij volgen de adviezen en richtlijnen op van Rijksoverheid en RIVM m.b.t. de Coronamaatregelen.

Aanmelden voor de geplande data kan per mail. Je krijgt dan tijdig per e-mail informatie en een inlogcode om je aan te melden voor de webinar. De webinar wordt op de geplande datum en tijd verzorgd. 
Kosten: € 10,00, inclusief informatiemateriaal, die je na het volgen van de webinar krijgt toegezonden. Ook is het mogelijk om de webinar te volgen zonder informatiemateriaal toegezonden te krijgen, de kosten bedragen dan € 7,50.

Meer informatie en aanmelden per e-mail via post@deprovincialekraamzorg.nl.