Praktijkgegevens

Nieuw leven is prachtig. En waardevol.

RST Zorgverleners

RST Zorgverleners is een professionele zorgorganisatie met een christelijke identiteit. Iedereen die ons nodig heeft, bieden wij kwalitatief hoogstaande zorg. Een gemeenschappelijke identiteit kan een extra verbinding geven. Ook als dit niet het geval is, leidt onze professionele zorg in combinatie met onze christelijke identiteit tot een hoge kwaliteitsbeleving. Cliënten kunnen bij ons terecht met zorgvragen op het gebied van kraamzorg, wijkverpleging en huishoudelijke hulp.
 

Kraamzorg

Nieuw leven is prachtig. En waardevol. De kraamzorg van RST staat in het teken van veiligheid en warmte bieden. Iets waar een kraamgezin met hun pasgeboren kindje extra behoefte aan heeft. Voor ons is kraamzorg echt een vak, dat kennis en professionaliteit vereist. De kraamverzorgende is aanwezig bij emotionele en intieme momenten. Dat vraagt wederzijds vertrouwen en schept een band. 

We helpen waar nodig en geven praktische tips en adviezen. Ook begeleiden we bij het geven van borstvoeding (of kunstvoeding) en geven we informatie over belangrijke onderwerpen die betrekking hebben op de verzorging van een pasgeboren kindje.

Meer weten?

Op onze website www.rstzorg.nl vindt u uitgebreide informatie over ons zorgaanbod en de ondersteuning die wij bieden. Zo vindt u er stap voor stap uitgelegd hoe u specifieke zorg kunt aanvragen. Ook is het mogelijk via onze website hulpmiddelen en cliëntondersteuning aan te vragen. Daarnaast vindt u een duidelijk overzicht van alle soorten financiering binnen de zorg.