Onze wereld draait om jou

Kraamzorg de Eilanden

Al meer dan 70 jaar helpen wij jonge ouders om hun kindje de beste start te geven die je je maar kunt wensen. Op de manier die bij jullie past. Wij zijn erbij als jullie de eerste stappen zetten in jullie nieuwe wereld. Met de allerbeste zorg en begeleiding, die je van ons mag verwachten. Want onze wereld draait om jou.

Vertrouwd dichtbij 

Kraamzorg de Eilanden heeft al meer dan 70 jaar ervaring met Kraamzorg. Je vindt ons in de regio’s: Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Drechtsteden en Delft. In deze regio’s hebben wij diverse kantoren en werken wij met kleine teams met kraamverzorgenden bij jou uit de buurt. Zo zijn wij altijd dichtbij. 

Eén kraamverzorgende speciaal voor jullie

Je kunt vertrouwen op de expertise van onze kraamverzorgende. Ze kijkt en luistert goed naar wat jullie nodig hebben. Zodat jullie optimaal kunnen genieten van die eerste bijzondere momenten samen. En dankzij haar begeleiding en adviezen zorg jij aan het einde van de kraamweek vol vertrouwen zelf voor je baby. Ons streven is altijd één kraamverzorgende in je kraamweek. Wel zo vertrouwd.

Goed voorbereid je kraamweek in

Tijdens je zwangerschap heb je één vast aanspreekpunt voor al je vragen. Samen nemen jullie ook (je wensen voor) de bevalling en de kraamweek door tijdens een persoonlijk intakegesprek. Verder ontvang je van ons een gids vol praktische informatie en tips over de kraamperiode. En organiseren wij voor onze cliënten gratis (online) informatiebijeenkomsten over borstvoeding. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website www.kraamzorgdeeilanden.nl.